Voorstellingen

gerritspoppentheater_3Gerrits Poppentheater geeft optredens op allerlei locaties, zoals in kerken, buurthuizen, zorgcentra of op straat. Denk aan kinderprogramma’s, vakantiebijbelweken, straatevangelisatie, kerkdiensten of verjaardagsfeestjes. Van peuters tot bejaarden, de poppen van het theater passen bij elke doelgroep. Ons fotoarchief geeft een indruk van de voorstellingen zoals we die eerder hebben gegeven.

Bekijk eerdere voorstellingen in ons fotoarchief
 
Thema’s zijn heel gevarieerd, altijd met een (bijbelse) boodschap. Programma’s zoals “De weg kwijt”, “Je hoort erbij” of “David en goliath”. Grotere programma zoals “Gouwe tijden” of “Kerstverwarring” zijn geschreven met als doelgroep jongeren en volwassenen.

Boekingen

Wil je ons uitnodigen voor een optreden, neem dan contact met ons op. Er is altijd overleg mogelijk over onze invulling in uw activiteit of programma. Voor een boeking kijken we naar de beschikbaarheid van onze spelers, en uiteraard naar uw wensen en de benodigde voorbereidingstijd. Voor de kosten van een optreden maken we altijd een offerte, zodat je van te voren weet waar je aan toe bent.

 

De mogelijkheden voor een optreden bespreken?

Neem contact met ons op!